Bůh stvořil Evu z Adamova žebra a od té doby mají muži žebra rádi. Na grilu

0

Rozdily tady jsou, pravé americké barbecue rozhodně není totéž co česká grilovací klasika – barbecue pochází z tradiční indiánské kuchyně a v zásadě jde o přípravu pokrmu v kouři ze dřeva. Oproti plynovým, uhlovým či elektrickým grilům oheň z opravdového dřeva dává jídlům příznačnou, intenzivní chuť a vůni.

Za tímhle autentickým gurmánským zážitkem naštěstí nemusíte cestovat tisíce kilometrů za oceán. Namísto letenek si pořiďte Traeger, jedinečný americký gril na českém trhu. S grily Traeger zvládnete nejen královskou disciplínu BBQ – barbecue, ale také grilování, uzení, zapékání, dušení a pečení.

Základem pro grilování na Traeger grilech jsou 100% přírodní dřevěné pelety, které dodají pokrmu to pravé aroma. V nabídce je 7 typů pelet z různých druhů dřeva (bílý ořech, dub, jabloň, javor, olše, pekanový ořech, třešeň). Každé dřevo je vhodné pro grilování jiného druhu pokrmu. Bílý ořech třeba na grilování hovězího, kuřecího, vepřového masa i zeleniny. Pekanový ořech pak kromě masa můžete použít na pečení sladkých koláčů, protože pokrm obohatí o nasládlé pikantní aroma.

Nadšení u začátečníků i zkušených mistrů grilu vzbuzuje mimořádná všestrannost Traeger grilů. Můžete to rozjet rychle a zprudka, pomalu a při nižších teplotách (low & slow) nebo na další způsoby. Ať už budete grilovat, udit, zapékat, dusit, péct nebo si užívat BBQ, výsledek bude vždy perfektní! Pomalu pečená žebra, zauzený grilovaný losos, křupavá pizza, šťavnatá krkovice s příchutí tymiánu a kouře z tvrdého dřeva nebo třeba domácí jablečný štrůdl. Na Traegeru uvaříte, cokoliv vás napadne.

Neméně oceňovaným bonusem je jednoduchá obsluha Traegeru, která od vás vyžaduje minimum pozornosti a času. Zkrátka jen nasypete pelety do zásobníku, šnek na dně zásobníku je tlačí do srdce grilu, kde se díky podpalovacímu systému HOT ROD samy rozpálí. Pak už jen nastavíte požadovanou teplotu od 74 do 260°C, podle toho, co právě připravujete, a může se začít. Traeger griluje rovnoměrně po celé délce roštu při konzistentní teplotě a zároveň pokrmy obklopuje delikátním kouřovým aroma. Grily jsou jedinečné na českém trhu právě v této technologii.

zdroj: www.traegergrills.cz

Komentáře